2016. május 28., szombat

Babyzoo: Babaápolás állati jól!

Amikor ma, a szokásos játszóterezős körünket róttuk hallottam, ahogyan egy anyuka az édesanyjával beszélget, miközben két kisbabáját hozta ki ebben a csodás napsütésben játszani, és d-vitamint begyűjteni. Azt mondta az édesanya, hogy legközelebb már hoz naptejet is, és említett egy drága márkát – mondta, hogy a két babájának mindenképpen ezeket fogja megvenni, nem spórol rajta. Fontosnak tartja, hogy biztosan védve legyenek a naptól!
Azt hiszem, hogy ennek az anyukának az álláspontja pontosan leírja, hogy mit érzünk mi édesanyák, amikor babaápolási termékeket választunk.
Tényleg fontos, hogy mivel érintkezik a bőrük, és hogy valóban azt a minőséget hozzák, amire számítunk. Éppen ezért nagy kincs, hogyha rábukkanunk egy olyan termékre - vagy még szerencsésebb, ha termékcsaládra – amelyek garantálják a minőséget. Ezt sokszor hosszas keresgélés, kisérletezgetés előzi meg.
Szeretnék segíteni Nektek, hátha megmenekültök néhány felesleges körtől, és nálatok is beválnak a Babyzoo termékei.
Éppen ezért, egy kis kedvcsinálóként, hadd mutassam be Nektek drága Anyukák a Babyzoo termékcsaládot!
Tudjátok, szeretem a magyar termékeket, és nem tudom van-e annál szimpatikusabb, amikor 2 baráti házaspár abból a célból fog össze, hogy olyan babaápolási termékeket készítsenek, amelyek minden szülői, és kisbaba elvárásának megfelelnek.
Ráadásul olyan annyira 100%-osan magyar termék, hogy készítményeik kívül belül, teljes egészében, megjelenésüben magyar szakemberek kezeinek, szívüknek munkáját dícséri.
Zita, Edit, Norbi és Zoli megvalósult álma, azon az úton indult el, hogy olyan natúr termékeket fejlesszenek ki, amelyek kifejezetten a gyengéd törődést igénylő babák bőrét kényeztetik, ápolják. Ennek megvalósításaként, legfőbb irányelveikként a következőket említhetjük: abszolút allergénmentes, mesterséges szinezékmentes, kőolajszármazékot nem tartalmazó, állatokon nem tesztelt termékcsalád! Az említett tulajdonságok, minden egyes termékre rányomják a ‘megbízható’ pecsétet!
Habár termékcsaládról van szó, nyugodtan válogathatunk, és lehetőségünk van akár csak 1-1 termék megrendelésére is. A Babyzoo jóvoltából, nálunk minden termék kipróbálásra kerülhetett, aminek nagyon örültem én is, és a kislányok is.
Minden flakonon egy kicsi állat van, névvel, mancs lenyomattal együtt, így nem csak egyszerűen, villámgyorsan szerethetővé válnak a picik számára, hanem a felismerésükben, a termékek megkülönböztetésükben is segítség. Például, amikor már elkezdtem Pankát pelenkázni, de a kanapén felejtettem a popsikrémet, akkor elég csak annyit mondanom Larának, hogy hozza ide Lulut, a pandamacis krémet. Nem kell körülírni, elmutogatani, hanem egyből tudja miről van szó. Ez nálunk praktikus segítség. Ráadásul mennyivel viccesebb úgy elmenni fürdeni, hogy Klug, a viziló már nagyon várja, hogy megfürdethesse, minthogy “irány a fürdő”?!
Ami szintén minden termékre jellemző, az a kellemes, lágy púderes illat. Én annyira szeretem ezt a “babaillatot”, hogy a kényeztető olajat (és néha a testápolót is) többször is kölcsönvettem a lányoktól. Tényleg nagyon finom, nem intenzív, hanem kifejezetten jó illatú.
Harmadik fő szempont, ami mindegyik termékükre egységesen jellemző, az pedig az, hogy annyira jó az állaga, hogy nem kell egy fél flakont elhasználni ahhoz, hogy hasson, hanem az a bizonyos borsónyi mennyiség, itt tényleg teljesen helytálló! Ez meg is lepett engem, ritka az ilyen. Ettől még inkább szülőbarátabb a történet, mert tudhatjuk, hogy úgy választunk jót a babáinknak, hogy mellette mást is meg tudunk vásárolni félretett pénzünkből.
Ritka, hogy a minőség, kellemesség, és pénztárcabarátság (ha van egyáltalán ilyen kifejezés) kéz a kézben járjon, de ez ebben az esetben így van!
Ó, majdnem elfelejtettem: mindkét krém (a testápló és a popsikrém is), iletve az olaj nagyon jól beszívódnak a bőrbe, pillanatok alatt. Így a fürdés utáni kis anya-wellness (én így hívom a fürdés utáni megszeretgetős-viccelős-babamasszázst), tényleg jó élménnyé válik a baba számára, akit nem kell kicsipeszelni a szárítóra, mert a bőre a masszázs utáni fél órában még tocsog az olajaban, vagy testáplókrémben.
Akkor gyorsan rá is térek a lényegre, mutatom is Nektek az egyes termékek leírását, hogy szabadon tudjatok szemezgetni, melyek szimpatikusak:
Lulu – Popsikrém: már újszülött kortól, érzékeny bőrre is alkalmazható. Cinkoxidot és organikus argánolajat tartalmaz, melyek segítik és gyorsítják az igénybe vett bőr gyógyulását. Rendszeres használat esetén táplálja, hidratálja és nyugtatja a baba bőrét, megelőzheti a kipirosodást és a pelenkakiütések megjelenését.
Szeretem benne, hogy sem nem vizes, se nem zsíros, könnyen kenhető. Ahogyan az ujjamra kenem érzékelhető, hogy tele van gazdag összetevőkkel.
Klug – Fürdető és Sampon: Természetes, növényi eredetű összetevőinek köszönhetően, a bőr puhává és rugalmassá válhat. Megőrzi és táplálja a bőr természetes védőrétegét, megóvhatja a bőrt a kiszáradástól. Megelőzheti a koszmó (A koszmó faggyúból és elhalt hámsejtekből álló sárgás, pörkös lerakódás a baba fején.)kialakulását, valamint segítheti annak eltávolítását. Nem irritálja a baba szemét. Ez utóbbi ritka, és nagyon fontos a nyugodt hajmosás élménye miatt.
Bambo – Testápló: A bőr saját, természetes vízmegkötő anyagával azonos hatóanyagot tartalmazó hidratáló krém. Segít növelni a bőr zsír- és nedvességtartalmát. Rendszeres használatával pedig megelőzhető a bőrszárazság okozta bőrproblémák kialakulása. Selymessé és egészségessé teheti a baba és a mama bőrét. Gyorsan beszívódik.
Zibo – Babaolaj: Mandulaolajat, szőlőmagolajat és organikus argánolajat tartalmaz, mely intenzíven hidratálja babád bőrét, megköti a nedvességet, és selymesen puhává varázsolhatja az érzékeny bőrt. Nagy tisztaságú olajunk könnyen elkenhető, ideális a babamasszázshoz is. A mamáknak is ajánljuk a terhességi csíkok kialakulásának megelőzésére, ápolására.
Pimpi – Hintőpor: Aloe vera tartalmának köszönhetően száraz és érzékeny bőrre is ajánlott bőrnyugtató hatású baba hintőpor. Ápolja és szárazon tartja a baba bőrét, segíthet megelőzni a bőr izzadását és kipirosodását. Frissíti és nyugtatja a bőrt. Kellemes, száraz érzetet biztosít. Javasoljuk minden fürdetés és tisztába tétel után a kipirosodásra hajlamos hajlatok ápolására. Parabénmentes!
Én személy szerint, nagyon szkeptikus vagyok a hintőporokat illetően. Nem elhanyagolható ez a termék sem, hogy honnan származik. Gondoljunk csak bele, ezt gyakorlatilag a születést követő első naptól kezdve használjuk a köldökcsonk kezelésére. Aztán sok esetben a popsira is. Most pedig itt van a meleg idő, és ahhoz, hogy a hurkák, és a kis fodros tokák ne legyenek kiütésesek, ne dörzsölődjenek ki, jó bekenni minőségi, biztos forrásból származó hintőporral!
Amikor kisbabánk születik, akkor az addig legapróbbnak, vagy legelhanyagolhatóbbnak hitt dolgok is fontossá válnak, átértékelődnek. A család legkisebb tagjai hatalmas szerepet töltenek be az életünkben, és ennek egyik kifejezőjeként a gondoskodást “használjuk” szülőként. Ahhoz, hogy jól érezzék magukat a bőrükben, fontos, hogy ehhez a lehető legjobbat biztosítsuk számukra. A Babyzoo termékei szuper alternatívát kínálnak erre a lehetőségre!
Nézzétek meg: https://babyzoo.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése