2016. február 5., péntek

Felhő kendő

Ülj le a padra …
Élvezd a napsütést…
Etesd meg, öleld magadhoz…
Altasd el benne, és takargasd be kisbabádat!


 Eddig minden alkalommal, amikor bemutattam Nektek egy-egy helyszínt, terméket, csak olyanokat választottam ki, amik minőségiek, fejlesztik vagy éppen ápolják a babát, vagy akár klassz élményt nyújtanak.
Nagyon szeretem, amikor egy termék hasznos a babának, vagy a mamának, de leginkább azt, amikor mindkettőnknek egyaránt jó!

Most pontosan egy ilyen terméket szeretnék megosztani Veletek, a neve: Felhő  kendő.
Nagyon közel áll a szívemhez, hiszen kifejezetten azon dolgoztak a készítők, hogy segítséget nyújtsanak a kisbabás anyukák számára. A Felhő név is erről árulkodik, hiszen ez a rendkívül puha tapintású kendő, lágyan öleli körül a babát, és az édesanyát is.
Anyaként tudjuk, hogy sok esetben olyan mértékű farkas éhség tör rá a kisbabánkra, mintha már legalább három napja nem evett volna (nem pedig három órája).
Ez néha a legkényelmetlenebb helyzetekben fordul elő (utcán, parkban, kávéházban, tengerparton …), amikor az anyuka, szinte elszégyenli magát, és valami borzasztóan kényelmetlen helyen meghúzódva, gyorsan megetetni az éhségtől teljesen kétségbeesett gyermekét.
A Felhő szoptatós kendőnek pontosan az a célja, hogyha szükséges, akkor bárhol, bármikor diszkréten, sőt stílusosan megszoptathassuk a kisbabánkat. Nagyon tetszik benne az is, hogy habár szoptatós kendő, tökéletes azok számára is, akik valamilyen oknál fogva nem szoptatnak, hanem cumisüvegből etetik kisbabájukat, de mégsem szeretnének lemondani az összebújás örömteli élményéről! A Felhő kendő tökéletesen biztosítja ezt a meghitt összekucorgást! Emellett a kíváncsiskodó kisbabák anyukájának is segít, hogy ne állandóan a forgolódással, nézelődéssel kelljen “megküzdeni”, hanem egy kis időre kizárják a külvilágot, anélkül, hogy el kéne zárkózniuk.
Ha már említettem a stílusosságot, akkor ezt mi sem igazolja jobban, hogy a Felhő kendő nemcsak egy szoptatós kendő, hanem divatos sál is egyben!
A szoptatás így a lehető legegyszerűbb, hiszen  nem muszáj elpakolni a kendőnket, hanem büszkén viselhetjük a nyakunkban úgy, hogy az közben egy nőiesen vagány kiegészítője gondosan összeállított outfitünknek.
Multifunkcionalitása mellett pedig, egy újabb érvként szolgál, hogy a kendőben szuperul bepólyázhatjuk újszülöttünket az első pár hétben, ami megnyugtatásul szolgál a kisbabának. Később pedig, a meleg nyári babakocsis séták alkalmával (jaj de várom már!), a lehető legjobb takaróként funkcionál, tökéletes légáteresztő képességének köszönhetően.
A Felhő kendő elképesztően rugalmas, hiszen a készítők a legnagyobb gonddal választják ki az anyagot, a tökéletes kényelem érdekében. Anyagösszetétele viszkóz és elasztán, ami első olvasatra ijesztően hangozhat, a pamuthoz szokott füleknek. Úgyhogy álljon itt egy rövid ismertető, mik jellemzik ezt az anyagot:
- A viszkóz természetes alapú mesterségesen előállított szál!
- Ebből az anyagból készült ruhák finomak, rendkívül puhák, így viseletük kellemes a bőrnek - meleg és hűvös időben egyaránt!
- Nedvszívó képessége - bármilyen hihetetlen – jobb, mint a pamuté!
- Tökéletesen légáteresztő!
A Felhő szoptatós kendő 360 fokos takarást biztosít, így nem áll fennt az a veszély, hogy bárhol is kilógjon a derekunk, hasunk - kellemetlenül érezve magunkat.
Háromféle méretből választhatunk: S (80 cm), M (100 cm), L (120 cm) - ezek a méretek a hosszra vonatkoznak.
Azt, hogy honnan tudjuk melyik számunkra a legideálisabb, a vállunk tetejétől a popsi aljáig mért hosszal határozhatjuk meg. Amelyik a legközelebb áll a megadott számok egyikéhez, az lesz a legmegfelelőbb számunkra.

Azt gondolom, ez egy különleges termék, hazai készítőktől, amire minden kismamának szüksége van, a hétköznapok komfortosságának elősegítése érdekében.
Szeretem azokat a termékeket, amiket ha egyszer megveszek, akkor hónapokig, – sőt több gyermek esetén - évekig hasznos segítségeim!

Osszátok meg minél többen, minél több helyen, hogy a lehető legtöbb anyukához eljusson, hogy ők is élvezhessék (kisbabájukkal együtt) a Felhő lágy ölelését. 

www.facebook.com/felhokendo
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése